KoldingQ hentede vigtig sejr i sidste minut

Koldingq Hentede Vigtig Sejr I Sidste Øjeblik
SuperMatch
Tilbage
19. oktober 2019
FC Nordsjælland tog lørdag turen til Kolding for at hente de tre point, der kunne fastholde dem på ligaens 1. plads, men hjemmeholdet ville det anderledes.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

SUPERMATCH

KOLDINGQ - FC NORDSJÆLLAND: 1-0

LØRDAG 19. OKTOBER KL. 13.00

Meget var på spil for både KoldingQ og FC Nordsjælland i ugens SuperMatch. Med en sejr kunne KoldingQ lægge afstand til en plads i Kvalifikationsligaen, mens Nordsjælland skulle bruge en sejr for at holde fast i førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga.

KoldingQ tog imod ligaens førerhold med stor respekt og en klar plan om at parkere bussen og arbejde stenhårdt defensivt. De skulle kort sagt holde de rutinerede angribere fra Farum fra at score.

Peter Pedersen havde på forhånd udtalt: "Point vil være en succes for os", og med tålmodighed og stenhårdt arbejde så det længe ud til at det ene point kunne holde hjem og dermed var kampen godkendt af hjemmeholdet. Med blot to minutter tilbage af opgøret fandt hjemmeholdets Molli Plasmann vejen til netmaskerne og de tre point var pludselig en realitet og KoldingQ får en overraskende sejr over FC Nordsjælland. 

KoldingQ henter tre vigtige point og deler nu ligaens fjerdeplads med FC Thy-ThistedQ som hentede en storsejr i Odense i deres opgør. FC Nordsjælland kan med en Brøndby sejr imorgen se sig overhalet på ligaens førsteplads, mens også Fortuna Hjørring kan komme tilbage og dele andenpladsen med holdet fra Nordsjælland. 

Allerede i næste weekend er der atter vigtige point på spil i Gjensidige Kvindeliga. KoldingQ drager en tur til Thisted, hvor FC Thy-ThistedQ venter i Sparekassen Nord Arena. Det er en direkte duel om ligaens fjerdeplads, som de to hold efter denne runde deler med hver 14 point. FC Nordsjælland tager hjemme imod Brøndby i en direkte duel om ligaens førsteplads. Spændende kampe og yderst vigtige point er på spil i næste runde af Gjensidige Kvindeliga.