Kan VSK levere endnu en sensation i Hjørring?

Kan VSK Levere Endnu En Sensation I Hjørring
SuperMatch
Tilbage
24. oktober 2019
VSK Aarhus vandt sensationelt over Brøndby i sidste spillerunde. De går også benhårdt efter point i Hjørring: ”Hvis vi kan slå Brøndby hjemme, kan vi også slå Fortuna ude”, fortæller Hans Paarup forud for opgøret.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Ligaens nye førerhold inviterer på SuperMatch hjemme i Nord Energi Arena, når VSK Aarhus lørdag kommer på besøg. Fortuna Hjørring er midt i et hårdt program, hvor midtugen bød på pokalkamp, som nordjyderne vandt overbevisende. Nu er fokus rettet imod weekenden opgør i ligaens og kampen for at fastholde 1. pladsen.

- Selvfølgelig er vigtigt for os at have positionen, som ligaens førerhold. Tabellen er enormt tæt og vi er nødt til at arbejde hårdt og være fokuserede på hver enkelt opgave. Vi vil ikke sætte os tilbage og slappe af, vi skal kæmpe hårdt for vores point. For mig er det vigtigt at holdet kun ser frem imod den næste opgave, det er den eneste der betyder noget.

Vi er klar på lørdag, motiverede, restituerede og fulde af energi. Vi bruger denne uge på at restituere, så jeg ved spillerne kommer ud fuldstændig klar på lørdag både fysisk og mentalt. Det er vores sidste hjemmekamp denne sæson, det betyder noget uden tvivl noget specielt, så alle kan forvente vi kommer med alt vi har, Carrie Kveton, Fortuna Hjørring.

Tabellen er enormt tæt og vi er nødt til at arbejde hårdt og være fokuserede på hver enkelt opgave

Carrie Kveton, Cheftræner Fortuna Hjørring.

VSK Aarhus tager til Hjørring med en god sejr i bagagen. Holdet slog, noget overraskende, Brøndby i sidste spillerunde med hele 3-2. Den sejr betyder meget for Aarhus-mandskabet og de tager derfor til Hjørring med selvtillid.

- Sejren hjemme mod Brøndby betyder selvfølgelig rigtig meget. Det var en rigtig god præstation af spilleren, så jeg håber det har givet selvtillid på kontoen, der kan brugees på lørdag i Hjørring. Vi fik i weekenden vist, at vi kan stå sammen og arbejde hårdt for hinanden. Spillet var måske ikke altid lige kønt, men vi lykkedes med nogle rigtig gode ting. Spillerne udførte til punkt og prikke den plan, der på forhånd var lagt. Det er virkelig flot. Det skal vi tage med os. Fortuna har mange dygtige spillere, så det bliver en svær kamp, men hvis vi kan slå Brøndby hjemme, kan vi også slå Fortuna ude. Det hold der jagter tilfældighederne mest, går tilfældighederne også til. Det blev afgørende mod Brøndby og det kommer også til at afgøre det i Hjørring - Hans Paarup, Cheftræner VSK Aarhus

Hvis vi kan slå Brøndby hjemme, kan vi også slå Fortuna ude.

Hans Paarup, Cheftræner VSK Aarhus

 

Kampen i Hjørring fløjtes igang kl. 15.00 og kan ses live på kvindeliga.dk