Kan Thomas Maale kickstarte BSF?

Kan Thomas Maale Kickstarte BSF
Tilbage
11. oktober 2019
BSF er efter ni spillerunder stadig uden sejr, og det har nu kostet Peer Lisdorf jobbet som træner for klubben. Sportschef Thomas Maale har overtaget sæsonen ud, men hvordan vil han løfte holdet over stregen? Det fortæller han om i seneste afsnit af podcasten Kvindeliga Genklang.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Med kun fem runder tilbage af første del af Gjensidige Kvindeliga skal der en kraftpræstation af de helt store til, før BSF kan redde sig fri af nedrykningskvalifikationspillet. Og klubbens midlertidige træner, Thomas Maale, indrømmer da også, at der skal en rigtig stor portion point til, før det kan lade sig gøre.

- I min verden kræver det i hvert fald 10 point mere at overleve. Tre sejre og en uafgjort. I de fem kampe, vi har tilbage, der har vi både Brøndby og Fortuna, så vi skal slå VSK og både Thy og Odense, og så skal vi have et point mod enten Fortuna eller Brøndby, siger han i seneste afsnit af Kvindeliga Genklang.

I tredje afsnit af den officielle podcast om Gjensidige Kvindeligaen bliver der dykket ned i, hvad der gik galt for BSF, hvad planen er nu, og hvad det kan komme til at betyde for klubben, hvis den ender under stregen. Hør afsnittet i enten Soundcloud, iTunes eller Spotify.

"I min verden kræver det i hvert fald 10 point mere at overleve"

Thomas Maale, Cheftræner BSF