Kan KoldingQ genfinde sit spil mod ligaens førerhold?

Kan Koldingq Genfinde Sit Spil Mod Ligaens Førerhold
SuperMatch
Tilbage
17. oktober 2019
Meget er på spil for både KoldingQ og FC Nordsjælland i ugens SuperMatch. Med en sejr kan KoldingQ lægge afstand til en plads i Kvalifikationsligaen, mens Nordsjælland skal bruge en sejr for at holde fast i førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

FC Nordsjælland er i stærk form og er ubesejret i de sidste seks kampe, mens KoldingQ i samme periode har tabt fem ud af seks kampe – senest et 3-0 nederlag til Odense Q. Skal KoldingQ lave et resultat vil det dog sandsynligvis kræve at man finder skarphed foran mål. I de sidste seks kampe har Kolding-klubben kun scoret tre mål – heraf to i 2-0 sejren over BSF, mens FC Nordsjælland har scoret 18 mål. Skal Kolding have en chance skal FCNs defensiv, testes og gennembrydes også skal de genfinde troen på deres spil.

Brian Sørensen, Cheftræner for FC Nordsjælland ser frem til opgøret og ser KoldingQ som en god modstander, der har været uheldige med bl.a. skader i denne sæson.

- KoldingQ har noget fart fremme, som vi skal være opmærksomme på. Vi skal true deres forsvar med vores hurtige angribere. Vi har fokus på vores eget offensive spil og selvfølgelig skal vi være afklaret defensivt, som jeg mener vi har været gode til indtil nu i sæsonen.

Sidst vi mødte Kolding, spillede vi en super god kamp, det vil vi selvfølgelig forsøge at gøre igen, men det bliver svært. Kolding vil komme med en anden respekt for os til dette opgør.

Sidste weekend var FC Nordsjælland en tur i Hjørring, for at kæmpe en direkte duel om ligaens førsteplads, men lørdagens SuperMatch er mindst ligeså vigtig og kræver samme forberedelse og koncentration fortsætter Brian Sørensen.

- For os er kampen på lørdag mindst lige så vigtig, som sidste rundes kamp i Fortuna. Vi kommer til et møde et Kolding hold, der vil forsvare sig mere. Kunsten for os bliver at kunne dominere kampen og stadig holde en god defensiv. Vi går selvfølgelig efter alle tre point.

Kunsten for os bliver at kunne dominere kampen og stadig holde en god defensiv. Vi går selvfølgelig efter alle tre point.

Brian Sørensen, Cheftræner FC Nordsjælland

KoldingQ led et overraskende nederlag i sidste uges SuperMatch på Odense Atletik Stadion med hele 3-0. Holdet skal forsøge at finde genrejsning, og hente tre yderst vigtige point i kampen om top-6, mod ligaens tophold.

- Vi møder et af ligaens top-3 hold. I min optik skal Nordsjælland kæmpe med om medaljerne til sommer. De er fysisk stærke, ligger et højt pres, de har fart også har de en rutine de øvrige hold ikke kan være med på. Vi vil have fokus på at holde dem fra at score, vi skal simpelthen parkere bussen, stå kompakt og score på de omstillinger vi får. Vi vil rigtig gerne have point, det vil være et godt resultat for os. Det kræver vi står kompakt i kæderne i 2 x 47 minutter og det er vi klar til på lørdag, udtaler Peter Pedersen, Cheftræner KoldingQ forud for lørdagens SuperMatch.

Vi skal simpelthen parkere bussen, stå kompakt og score på de omstillinger vi får. Vi vil rigtig gerne have point, det vil være et godt resultat for os.

Peter Pedersen, Cheftræner KoldingQ 

Kampen spilles lørdag 19. oktober kl. 13.00 på Autocentralen Park i Kolding. Kampen kan også ses live på kvindeliga.dk. KoldingQ reklamerer i et Instagram-opslag også med en pølse med brød, ved fremvisning af opslaget.