Hvad er hemmeligheden bag Brøndbys vilde offensiv?

Hvad Er Hemmeligheden Bag Brøndbys Vilde Offensiv
Tilbage
18. oktober 2019
38 mål i 10 kampe er ikke til at tage fejl af. Brøndby har klart føretrøjen på i Gjensidige Kvindeligaen, når det kommer til målscoringen. Men hvorfor er de så gode til lige præcis dét på Vestegnen? Bliv klogere på det i seneste afsnit af podcasten Kvindeliga Genklang.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

I fjerde afsnit af podcasten Kvindeliga Genklang giver Mille Gejl og Nicoline Sørensen indsigt i, hvordan Brøndby får offensiven til at køre så godt.

Desuden fortæller Nicoline Sørensen, der blev månedens spiller i Gjensidige Kvindeligaen i august, og som lige nu er ligatopscorer, hvordan hun var tæt på at kvitte fodbolden helt, da hun spillede for Linköping. Mille Gejl fortæller også, hvordan hendes store fodboldtalent, der viste sig i en tidlig alder, betød, at hun måtte spille med drengene i flere år for at kunne forløse sit talent. Og så er der quiz for alle pengene, når de to målslugere dyster om, hvem der ved mest, om de mål, de selv har scoret.

Som altid bliver seneste runde i ligaen endevendt, mens der også bliver kigget frem mod endnu en spændingsfyldt runde i Gjensidige Kvindeligaen.