Gjensidige om at gå ind i Kvindefodbold

Gjensidige Om At Gå Ind I Kvindefodbold
Tilbage
30. oktober 2019
Janus Søndergaard, Head of CRM & Sponsorater fortæller om Gjensidiges entre i Dansk Kvindefodbold og hvordan de har oplevet den første tid som hovedpartner.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Gjensidige Forsikring har lavet en historisk, stor aftale på tre år som navne- og hovedsponsor for den bedste kvindelige fodboldrække i Danmark, startende august 2019. I videoen her kan du blive klogere på Gjensidige Forsikring og få forklaringen på, hvorfor virksomheden investerer stort i Kvindeligaen og ikke mindst, hvordan den første tid har været.

"Kvindeligaen er et spændende sted at være for Gjensidige."

Janus Søndergaard, Gjensidige Forsikring

- Jeg mener at Gjensidiges engagement via deres partnerskab er noget af det bedste der er sket for kvindefodbold i mange år, udtaler Nicolai Kaas, Ligachef i DBU. 

Gjensidige Forsikring er et ledende nordisk skadeforsikringsselskaber. Gjensidige har cirka 3.900 medarbejdere, heraf 700 i Danmark, og tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Danmark er Gjensidige det femtestørste skadeforsikringselskab og tilbyder forsikringer til fire segmenter: Privat, Erhverv, Landbrug og Kommuner/Regioner.