Brandvarm Odense Q-spiller har landsholds-potentiale

Brandvarm Odense Q Spiller Har Landsholdspotentiale
Tilbage
15. oktober 2019
Den 18-årige Odense Q-angriber Cecilie Fløe er månedens spiller i Gjensidige Kvindeliga og både klub- og landstræner tror på hendes potentiale.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Cecilie Fløe troede hun bare var til et almindeligt taktikmøde. Hvad hun ikke vidste var, at mødet kun var indkaldt med ét formål: Afsløringen af netop Cecilie Fløe som månedens spiller i Gjensidige Kvindeliga for september måned. Efter afsløringen kunne en tydeligt stolt Cecilie Fløe sætte ord på, hvordan det føltes at modtage titlen:

- Det er selvfølgelig rigtig fedt, men jeg har også kæmpet for det, føler jeg. Vi har gjort det rigtig godt på holdet med vores offensiv, så jeg er rigtig taknemmelig og glad for titlen som månedens spiller.

Cecilie Fløe ved dog godt, at successen ikke er kommet ud af det blå, og hun er bevidst om, hvad der skal til for at for at blive endnu bedre:

Jeg skal bare kæmpe videre, arbejde hårdt og gøre det jeg har gjort, for det har jo lykkedes for mig, kan jeg se. Så jeg skal bare knokle på.

Det hårde arbejde har indtil videre ført til 7 mål i Gjensidige Kvindeliga, debut på U19-landsholdet, en plads på månedens hold i september og ikke mindst titlen som månedens spiller i Gjensidige Kvindeliga for september måned. Midt i en succesfuld tid har den unge angriber dog også plads til at drømme, og her ligger ambitionerne udenfor den hjemlige andedam:

"Min store fodbolddrøm er at komme til udlandet og her er mine drømmeklubber Barcelona eller PSG - men nu må vi se"

Cecilie Fløe, Odense Q

 

Kan gå hele vejen

Cecilie Fløes klubtræner hos Odense Q, Steen Hansen, er ikke overrasket over at den fynske angriber har fået succes i dette efterår:

- Først og fremmest er hun en fysisk stærk spiller med god speed, hvilket gør hende til en stærk duelspiller. Samtidig er hun ved at stille og roligt udvikle sig rigtig godt i forhold til især den offensive positionering.

Nøglen til den unge fynbos succes på banen skal ifølge Steen Hansen findes i hendes indstilling på og udenfor banen:

- Hun er et energibundt i feltet, hvor hun ikke er bange for at slå sig. Hun har en styrke og dynamik i feltet, som gør at hun scorer på nogle chancer, som andre slet ikke kommer til. Cecilie er samtidig et godt billede på en ny generation af spillere som er virkelig godt uddannet. Cecilie er slet ikke færdig med at lære og fordi hun har viljen til at lære nyt og har tålmodigheden til at arbejde med de relationelle færdigheder, hvor resultaterne ikke kommer med det samme, er jeg sikker på at hun kan gå hele vejen, hvis hun fortsætter i det her spor.

U19-landstræner Søren Randa-Boldt har haft mulighed for at arbejde med Cecilie Fløe til landsholdssamlingerne i dette efterår og han ser også en hårdtarbejdende og talentfuld spiller i Odense Q-angriberen:

- Cecilie Fløe er en spændende spiller som for alvor har spillet sig ind på U19-landsholdet her i efteråret. Det der gør hende god er hendes hurtighed og fysiske styrke, som skaber gode målchancer både for hende selv og hendes holdkammerater. At hendes fysik er en styrke er et billede på den positive udvikling Cecilie har været igennem, da hun faktisk blev sorteret fra til en U14-samling fordi hun var for lille. Hvis hun på samme måde kan vende en udfordring til en styrke, når hun igen møder modgang, ser jeg en fremtidig landsholdspiller i Cecilie Fløe, siger Søren Randa-Boldt.

"Hvis hun på samme måde kan vende en udfordring til en styrke, når hun igen møder modgang, ser jeg en fremtidig landsholdspiller i Cecilie Fløe"

Søren Randa-Boldt, U19 Landstræner