13. spillerunde: Kampen om top 6

13Spillerunde Kampen Om Top 6
Tilbage
31. oktober 2019
Med to runder igen i dette efterår, er slutspurten for point i den grad sat ind. Hvem skal være blandt de seks hold, der til foråret skal spille om medaljer?
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

I 13. spillerunde, bliver holdene matchet på tværs af rækken. Der skal kæmpes for de sidste point for at holde sig i Gjensidige Kvindeliga. To hold rykker ned i Kvalifikationsrækken, mens de bedste seks hold til foråret skal spille om medaljer. 

SUPERMATCH

FC Nordsjælland - FC Thy-ThistedQ 

LØRDAG 2. NOVEMBER KL. 14.00

Oprykkerne fra Farum har haft en flot sæsonstart med en solid pointhøst. De sidste to spillerunder har dog ikke ført til mange point, et sent mål i Kolding betød nordsjællænderne måtte tage tomhændet hjem fra det jyske og hjemme mod Brøndby satte gæsternes Louise Winter en flot langskud ind bag Katrine Larsen, der betød at farum-mandskabet for anden kamp i træk måtte gå fra banen uden point. FC Thy-ThistedQ spillede tog i sidste spillerunde imod KoldingQ i en direkte duel om fjerdepladsen, de to hold delte i porten og fortsætter á point på ligaens fjerdeplads forud for opgøret i Right to Dream Park lørdag.

Første opgør mellem de to hold endte 2-2, da Nordsjælland som de nye i ligaen drog en tur til Thy-Thisted og Torben Overgaard, Cheftræner FC Thy-ThistedQ, mener bestemt der er mulighed for at tage point med hjem fra Farum.

- I sæsonens første kamp spillede vi 2-2, hvor FC Nordsjælland scorede langt inde i overtiden, vi går ud til kampen med en tro på at vi kan få point – vi ved det bliver svært, men vi tror på det, fortæller Torben Overgaard.

- Vi arbejder altid med at finde de punkter, hvor vi kan straffe modstanderen. Som i så mange andre kampe i Kvindeligaen, så handler det meget om hvem der er mest klar på dagen og hvem der kæmper hårdest, så vi skal være klar og kæmpe alt vi har lært. Derudover skal vi formå at lukke ned, for FC Nordsjællands farlige offensiv, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om at få point med hjem, slutter Torben Overgaard.

Vi skal formå at lukke ned, for FC Nordsjællands farlige offensiv, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om at få point med hjem.

Torben Overgaard, Cheftræner FC Thy-ThistedQ

Det er ligaens nr. 3 mod nr. 4, otte point skiller de mandskaber. Hos FC Thy-ThistedQ er målsætningen at komme i top-6, den målsætning kan indfries på lørdag i Farum, med blot ét point. FC Nordsjællands målsætningen for sæsonen er også top-6 og det er inden denne spillerunde sikret.

 

VSK AARHUS - ODENSEQ

LØRDAG 2. NOVEMBER KL. 15.00

VSK Aarhus inviterer til fodboldfest, når dørene på lørdag åbnes til Pigernes Dag på Ceres Park.

Pigernes Dag på Ceres Park er et samarbejde mellem ASA, Lyseng, VSK og AGF.

”Vi samler pige- og kvindefodbolden i Østjylland om en fed fodbolddag med fokus på fællesskab, god træning og relationer på tværs af klubber. Alle pigefodboldspillere i Østjylland er inviteret og vi glæder os til at se jer alle sammen” fortæller de i Aarhus.

VSK Aarhus tager imod Odense Q i en direkte duel om at holde sig over stregen og altså inde i top6. Kun to point skiller de to hold på ligaens 6. – og 7. plads. Med kun to runder igen, er det tre livsvigtige point, der er på spil for de to hold, i kampen om at spille Gjensidige Kvindeliga i foråret.

Du kan læse mere om Pigernes Dag lige her.

 

KOLDING Q - FORTUNA HJØRRING

SØNDAG 3. NOVEMBER KL. 13.00

Ligaens førerhold skal en tur til Kolding, hvor hjemmeholdet kæmper en direkte kamp om fjerdepladsen, mens gæsterne skal forsøge at fastholde ligaens 1. plads. Der er hård kamp om pladserne, både i midten- og i toppen af tabellen, så begge mandskaber har i den grad brug for en sejr. Kan hjemmeholdet drage nytte af, at Fortuna i midtugen har været i tur i Lyon eller vil topholdet tage til tre point med hjem fra Kolding og dermed bevare førstepladsen i ligaen forud for sidste spillerunde i Brøndby, der er Fortunas direkte konkurrence om 1. pladsen.

 

BRØNDBY - BSF

SØNDAG 3. NOVEMBER KL. 14.00

Brøndby tager imod ligaens bundhold, der i sidste spillerunde, fik sæsonens første sejr. BSF har skiftet ud på trænerposten og vandt 3-2 over OdenseQ i sidste spillerunde. Hvis BSF skal gøre sig nogen forhåbninger om at overleve i den bedste række, så er kravet seks point i de sidste to spillerunder. Brøndby til gengæld, hænger to point efter Fortuna Hjørring på ligaens 1. plads, så hvis de vil overvintre som topholdet i ligaen, skal de vinde både på lørdag over BSF og i sidste spillerunde i en direkte kamp mod netop Fortuna Hjørring.

Husk at du altid kan se alle kampene live på kvindeliga.dk.