Transfer-overblikket

Transferoverblik (002)
Tilbage
10. december 2019
Gjensidige Kvindeliga er gået på vinterpause og nu opruster klubberne, frem imod forårets medaljeslutspil.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Gjensidige Kvindeliga er gået på julepause og nu starter klubbernes oprustning frem imod forårets medaljeslutspil. Allerede ved sidste SuperMatch i Brøndby offentliggjorde Brøndby vinterens første forstærkning. Her på siden, vil du gennem hele vinterpausen kunne finde opdateringer om de seneste transfers i Gjensidige Kvindeliga. 

Sophie Gravesen, skriver kontrakt i 2,5 år med FC Thy-ThistedQ. Sophie går på Skyum Idrætsefterskole og spiller for FC THY Piger - Skyum i U18DM rækken, hvor hun er holdets topscorer. Sophie har allerede som U16-spiller fået debut på Kvindeligaholdet. FC Thy-ThistedQ fortæller, at Sophie skal træne med liga truppen 1-2 gange i ugen i foråret 2020, derefter skal det øges til 2-3 gange ugentligt. Sophie skal som udgangspunkt spille kampe på U18-DM så længe som muligt.

Peter Pedersen, Cheftræner i KoldingQ og assistenttræner Jesper Bisgaard, stopper begge i klubben ved udgagen af 2019. Klubben skal dermed ud og finde et spritnyt trænerteam til forårets top6-spil.

Hans Paarup stopper som cheftræner i VSK Arhus når sæsonen går på hæld midt i december. Efter 1,5 år i førersædet har Hans Paarup valgt at stoppe samarbejdet med VSK Aarhus, da hverdagen ikke hænger sammen med det øvrige familie- og arbejdsliv. Klubben er nu i fuld gang med at finde den helt rigtige trænerprofil til holdet og forventer at melde nyt ud på den front snarest. 

Carrie Kveton meddelte efter sæsonens sidste kamp, pokalkampen lørdag 23. november, sin trup, at hun, med øjeblikkelig virkning, stopper som træner i Fortuna Hjørring. Kveton har fået et stort tilbud, hun angiveligt ikke har kunne takke nej til. Hjørring klubben, skal derfor på jagt efter en ny Cheftræner inden medaljejagten går ind til foråret. 

Sarah Jankovska skifter ligeledes BSF ud med FC Nordsjælland fra januar 2020. Jankovska fik i januar debut på det danske A-landshold, da hun deltog ved Algarve Cup i Portugal. 

Lærke Tingleff skifter BSF ud med FC Nordsjælland fra januar 2020. Tingleff har fået en kort kontrakt i Nordsjælland, til sommeren 2020. Hun er noteret for i alt 27 kampe på ungdomslandsholdene. 

Naja Bahrenscheer skifter til Brøndby fra BSF, hvor hun har spillet størstedelen af sin fodboldkarriere. Hun tog i efteråret 2017 en halvsæson for klubben LB07, hun står desuden noteret for to A-landskampe. Naja Bahrenscheer skifter til Brøndby, fra januar 2020, på en 1,5 årig kontrakt, fremtil sommeren 2021. 

Theresa Eslund vender hjem til Brøndby IF fra januar 2020. Den 33-årige forsvarsspiller vender hjem på en 1,5 årige kontrakt, frem til sommeren 2021.