Transfer-overblikket

Transferoverblik (002)
Tilbage
19. februar 2020
Gjensidige Kvindeliga er gået på vinterpause og nu opruster klubberne, frem imod forårets medaljeslutspil.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Gjensidige Kvindeliga er gået på julepause og nu starter klubbernes oprustning frem imod forårets medaljeslutspil. Allerede ved sidste SuperMatch i Brøndby offentliggjorde Brøndby vinterens første forstærkning. Her på siden, vil du gennem hele vinterpausen kunne finde opdateringer om de seneste transfers i Gjensidige Kvindeliga. 

Signe Hansen Baattrup skriver kontrakt med KoldingQ de næste 1,5 år, fremtil sommeren 2021.

Vicky Bruce skriver kontrakt med Fortuna Hjørring. 25-årige Vicky Bruce kommer fra USA's østkyst nærmere betegnet North Carolina.

Ellie Jean skriver kontrakt med FC Nordsjælland. 22-årige Ellie Jean har spillet for Penn State College og har spillet bl.a. spillet otte kampe for det amerikanske U23 ungdomslandshold.

Matilde Kjeldgaard forlænger sin kontrakt kontrakt med FC Thy-ThistedQ frem til sommeren 2021.

Malene Sørensen forlænger sin kontrakt kontrakt med FC Thy-ThistedQ frem til sommeren 2021.

Agnete Marcussen forlænger sin kontrakt kontrakt med FC Thy-ThistedQ frem til sommeren 2022.

Beate Marcussen forlænger sin kontrakt kontrakt med FC Thy-ThistedQ frem til sommeren 2022.

Rikke Dybdahl forlænger sin kontrakt kontrakt med FC Thy-ThistedQ frem til sommeren 2022.

Maja Bay Østergaard forlænger sin kontrakt kontrakt med FC Thy-ThistedQ frem til sommeren 2022.

Emma Færge skriver kontrakt de næste 1,5 år med KoldingQ. Klubben der altså har skrevet ikke mindre end seks kontrakter indtil nu i denne pause. 

Cecilie Fløe - U19-landsholdsspilleren skifter OdenseQ ud med KoldingQ, hvor hun har skrevet kontrakt fremtil sommeren 2021.

Anders Nim bliver ny cheftræner i VSK Aarhus. Anders Nim har en fortid i både Esbjerg, FC Midtjylland og Randers’ ungdomsafdelinger, hvor han har bestridt både talentudviklings- og cheftrænerfunktioner. Derudover er den nye cheftræner uddannet folkeskolelærer, hvor han bl.a. har stor erfaring med at skabe de optimale rammer for balancen mellem skole og uddannelse. Derfor ser klubben også Anders som en vigtig kapacitet ind i en styrkelse af vores samarbejde med ESAA.
Det er første gang at Anders Nim skal beskæftige sig med pige- og kvindefodbold, men går ydmygt til opgaven og med et blik for det potentiale der ligger i Gjensidige Kvindeliga

Louise Eriksen skriver kontrakt de næste 1,5 år med KoldingQ.

Ea Rasmussen har skrevet en to-årig kontrakt med KoldingQ.

Lene Christensen skriver en to-årig kontrakt med KoldingQ. 

Sofie Riis skriver en to-årig kontrakt med KoldingQ. Det er første gang i klubbens historie, at der skrives kontrakter. 

Emilie Henriksen skifter Brøndby ud med Växjö i Sverige fra 1. januar 2020.

Niclas Hougaard Hansen tiltræder som ny cheftræner i Fortuna Hjørring. Klubbens nye cheftræner er 27-årige Niclas Hougaard Hansen, han tiltræder den 1. januar 2020.

- Vores valg er faldet på en yngre træner, der har A-licens, og som vi kender godt, efter at han i halvandet år har været cheftræner for klubbens hold i U18DM - et hold han i foråret vandt det danske mesterskab med og som han nu afleverer på en førsteplads i U18DM, siger sportschef Peter Enevoldsen fra Fortuna.

Pernille Larsen skifter BSF ud med Brøndby IF fra januar. Larsen har skrevet kontrakt med klubben fremtil 2021. 

Bo Sundahl er ny cheftræner i Odense Q. Han overtager cheftrænerhvervet fra Steen Hansen, der træder ind i nyoprettet managerstilling.
Bo Sundahl er i forvejen en kendt skikkelse i Odense Q. Han er medstifter af Team Odense Q – talentsamarbejdet mellem Odense Q, Marienlyst og TPI – og har fra start været en vigtig sparringpartner for seniorafdelingen.De seneste år har han stået i spidsen for Team Odense Q’s U16- og U18-hold med flotte resultater til følge, og han kan nu se frem til at arbejde videre med flere af de spillere, som vandt ham en bronzemedalje i U18 DM Ligaen tilbage i sommeren 2018.
Bo Sundahl har et grundigt indblik i talentmassen på både ungdoms- og seniorholdene, og han har selv været med til at fastsætte ligaholdets spillemæssige kurs sammen med de to forhenværende cheftrænere.

Anders Jensen er ny Cheftræner for KoldingQ. Anders Jensen blev i november fritstillet i Kolding IF herresenior. Her havde han ansvaret for det bedste herrehold i landets næstbedste række i 1. division. Her imponerede Anders med det ene flotte resultat efter det andet. Anders Jensen er hermed det nye flagskib for KoldingQs bedste kvindehold. 

Kathrine Larsen skifter FC Nordsjælland ud med Djurgården IF. Larsen har skrevet kontrakt med klubben fremtil 2021. 

Sophie Gravesen, skriver kontrakt i 2,5 år med FC Thy-ThistedQ. Sophie går på Skyum Idrætsefterskole og spiller for FC THY Piger - Skyum i U18DM rækken, hvor hun er holdets topscorer. Sophie har allerede som U16-spiller fået debut på Kvindeligaholdet. FC Thy-ThistedQ fortæller, at Sophie skal træne med liga truppen 1-2 gange i ugen i foråret 2020, derefter skal det øges til 2-3 gange ugentligt. Sophie skal som udgangspunkt spille kampe på U18-DM så længe som muligt.

Peter Pedersen, Cheftræner i KoldingQ og assistenttræner Jesper Bisgaard, stopper begge i klubben ved udgagen af 2019. Klubben skal dermed ud og finde et spritnyt trænerteam til forårets top6-spil.

Hans Paarup stopper som cheftræner i VSK Arhus når sæsonen går på hæld midt i december. Efter 1,5 år i førersædet har Hans Paarup valgt at stoppe samarbejdet med VSK Aarhus, da hverdagen ikke hænger sammen med det øvrige familie- og arbejdsliv. Klubben er nu i fuld gang med at finde den helt rigtige trænerprofil til holdet og forventer at melde nyt ud på den front snarest. 

Carrie Kveton meddelte efter sæsonens sidste kamp, pokalkampen lørdag 23. november, sin trup, at hun, med øjeblikkelig virkning, stopper som træner i Fortuna Hjørring. Kveton har fået et stort tilbud, hun angiveligt ikke har kunne takke nej til. Hjørring klubben, skal derfor på jagt efter en ny Cheftræner inden medaljejagten går ind til foråret. 

Sarah Jankovska skifter ligeledes BSF ud med FC Nordsjælland fra januar 2020. Jankovska fik i januar debut på det danske A-landshold, da hun deltog ved Algarve Cup i Portugal. 

Lærke Tingleff skifter BSF ud med FC Nordsjælland fra januar 2020. Tingleff har fået en kort kontrakt i Nordsjælland, til sommeren 2020. Hun er noteret for i alt 27 kampe på ungdomslandsholdene. 

Naja Bahrenscheer skifter til Brøndby fra BSF, hvor hun har spillet størstedelen af sin fodboldkarriere. Hun tog i efteråret 2017 en halvsæson for klubben LB07, hun står desuden noteret for to A-landskampe. Naja Bahrenscheer skifter til Brøndby, fra januar 2020, på en 1,5 årig kontrakt, fremtil sommeren 2021. 

Theresa Eslund vender hjem til Brøndby IF fra januar 2020. Den 33-årige forsvarsspiller vender hjem på en 1,5 årige kontrakt, frem til sommeren 2021.