SuperMatch: Kampen om førstepladsen

Supermatch Kampen Om Ligaens Førsteplads
SuperMatch
Tilbage
14. november 2019
Årets kamp er gemt til sidst. Brøndby tager imod Fortuna Hjørring i en direkte kamp, om at overvintre som ligaens absolutte tophold.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Joh_foto

SUPERMATCH

BRØNDBY - FORTUNA HJØRRING

LØRDAG 16. NOVEMBER KL. 13.00

Der er inviteret til topkamp i Brøndby. Det hold, der skal overvintre på toppen af Gjensidige Kvindeliga, skal findes denne lørdag eftermiddag i Brøndby. Fortuna Hjørring kommer på besøg, holdet der i første opgør kom sejrrigt ud.

Brøndby har revanche til gode og den vil de få ved at spille deres eget spil og skabe deres egen kamp. 

- Vi skal gå på banen og skabe vores egen kamp, vi skal spille vores eget spil også er jeg sikker på at vi nok skal skabe chancer. Så skal vi bare holde tæt i den anden ende også, fortæller Per Nielsen - cheftræner Brøndby IF forud for lørdagens opgør. 

"Det er kun rigtig vigtigt at ligge nr. 1 til sommer."

Per Nielsen, cheftræner Brøndby IF

Hør hele interviewet med Per Nielsen, hvor han sætter ord på Brøndbys sæson, ser frem imod lørdagens opgør og ikke mindst så kommer han med en klar opfordring til alle Brøndby fansene derude. 

Fortuna Hjørring er klar til kampen. Det har været en hård sæson med mange kampe, men kampene er altid specielle, hør Fortuna Hjørrings cheftræner Carrie Kveton se frem imod kampen i interviewet her. Fortuna Hjørring er klar til at give alt hvad de har, for en sejr i Brøndby. 

Du kan som altid se kampen live på kvindeliga.dk.