Der var lagt op til en intens kamp, om vigtige point, for at overvintre på toppen af Gjensidige Kvindeliga, i Brøndby lørdag eftermiddag.

SUPERMATCH

BRØNDBY - FORTUNA HJØRRING: 2-2

LØRDAG 16. NOVEMBER KL. 13.00

Der var inviteret til topkamp på bane to, sæsonens sidste kamp skulle afgøre hvilket af de to hold, der skulle overvintre som ligaens nr. 1.

På en regnvåd bane, blev en intens kamp udkæmpet. Hjemmeholdet manglede i perioder vilje og lod gæsterne fra Hjørring komme til fadet i Brøndby. Det blev da også gæsterne der skulle finde vejen til netmaskerne først. Emma Snerle, der i efteråret har vist sig frem på aller fineste vis, stod for scoringen og bragte gæsterne i front med 0-1. Det blev også pauseresultatet i Brøndby.

I anden halvleg kom Fortuna igen bedst ud, først efter 70 minutter, da gæsternes fik udvist Agnete Nielsen efter to gule kort, kom hjemmeholdet først for alvor igang og fik tro på tingene. Det skulle dog alligevel blive en 2-0 scoring til gæsterne, Rebekka Frederiksen satte bolden i mål. Men så vågnede hjemmeholdet og fik i det 89. minut reduceret på mål af anfører Louise Winter. Josefine Hasbo fik, i kampens overtid, sat endnu en scoring i mål og pludselig stod der 2-2 på tavlen. Et, i anden halvleg, hårdt kæmpende hjemmehold får ét enkelt point ud af kampen. De havde flere store chancer, men havde svært ved at få afgjort kampen til deres fordel i dag. En uafgjort er ikke nok for Brøndby for at komme over Fortuna i tabellen, som derfor må overvintre som ligaens nr. 2. Fortuna Hjørring bliver holdet der overvintre som nr. 1 og går derfor ind i forårssæsonen med et forspring på point.