Fortuna-topscorer blev oktober måneds Gjensidige Kvindeligaspiller

Fortuna Topscorer Blev Oktober Måneds Gjensidige Kvindeligaspiller
Tilbage
08. november 2019
Caroline Møller fra Fortuna Hjørring blev i sidste uge overrasket af holdkammeraten Karen Holmgaard med titlen månedens Gjensidige Kvindeligaspiller for oktober.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Den kun 20-årige kantspiller scorer mål på stribe for sit nordjyske hold, og har dermed været en vigtig del af Fortunas succes i efteråret. Hun ligger, før sidste spillerunde i efteråret, nummer to på topscorerlisten med hele 12 mål i 13 kampe.
Det er ikke kun i den danske liga Fortunaspilleren har scoret mål, også i Champions League har hun været på måltavlen tre gange. Alle tre mål blev sat ind i de to opgør mod albanske Vllaznia.

Caroline Møller er glad for titlen som månedens spiller, men giver samtidig også roser til resten af holdet, da hun ikke mener hun havde fået titlen uden dem:

- Jamen det er da dejligt at jeg har kunnet hjælpe holdet til en masse sejre, og at vi nu er på førstepladsen. Men det er jo også holdets fortjeneste, det er dem der gør mig god. Så det er bare dejligt ja.

Udover at være kvindeligaspiller for Fortuna, er Caroline Møller også en del af u23-landsholdstruppen. Hun har netop været i Holland med holdet og her var missionen for turen klar:

-Jeg får forhåbentlig mulighed for at vise mig frem for landstræner Lars Søndergaard og resten af teamet bag A-landsholdet. Nu kommer jeg med en masse selvtillid, så jeg kan forhåbentlig score nogle mål eller i hvert fald spille en god kamp. Jeg glæder mig.

Fortuna-topscoreren startede da også inde i venskabskampen mod Holland, men de danske piger måtte desværre tage hjem med et 4-1 nederlag.

Caroline Møller er heller ikke gået ubemærket hen hos landstrænerne. U19-landstræner Søren Randa-Boldt siger således om hende:

- Caroline har været flyvende og scoret en del mål. Hun er en meget vigtig spiller for Fortuna Hjørring. 

Den næste udfordring for Caroline Møller og resten af holdet bliver i næste weekend hvor de skal til Hovedstaden og spille mod Brøndby i sidste spillerunde i efteråret. Fortuna er lige nu et point foran Brøndby i tabellen, så vinder Fortuna denne kamp får de lov at overvintre på førstepladsen.

"Caroline har været flyvende og scoret en del mål. Hun er en meget vigtig spiller for Fortuna Hjørring"

Søren Randa-Boldt, U19-landstræner