BSF's kommende træner er på plads

BSF's Kommende Træner Er På Plads
Tilbage
11. november 2019
Kasper Klarskov er ny træner i BSF fra starten af 2020. Han bliver manden, der skal forsøge at fastholde BSF i landets bedste fodboldrække.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

BSF fortæller mandag morgen, at de har ansat en ny Cheftræner, der skal stå i spidsen for at få holdet direkte tilbage i landets bedste række; Gjensidige Kvindeliga.

Valget er faldet på Kasper Klarskov, han overtager holdet fra 1. januar 2020, efter Sportschef Thomas Maale, der har været ansat som midlertidig træner siden fyrringen af Per Lisdorf i oktober. 

”Det er et spændende hold, der har været lidt uforløst i denne sæson i forhold til deres potentiale. Samtidig er det et hold, hvor der er mulighed for at kunne udvikle noget professionalisme, som jeg også ser som en spændende udfordring. For mig bliver det også et gensyn med kvalifikationsligaen, som jeg ser frem til,” siger Kasper Klarskov Nielsen.

Kasper Klarskov har tidligere prøvet kræfter med Kvalifikationsligaen, da han cheftræner og assistenttræner iFC Nordsjælland, lykkedes med at kvalidicere det hold til Gjensidige Kvindeliga sidste år. Den erfaring tager han med, når det til foråret bliver BSF’s tur til at spille Kvalifikationsliga. 

”Det gode ved kvalifikationsspillet er, at jeg som ny træner har en lang opstart. Dermed har jeg god tid til at arbejde et koncept ind, der er stærkt nok, til at holdet kan blive i rækken. Målet vil være at vinde rækken og få noget succes på den front, og cementere truppens berettigelse i den bedste række. Når holdet til sommer forhåbentlig stadig er en del af ligaen, vil der kunne bygges ovenpå der,” siger Kasper Klarskov.

Klubbens ledelse er ligeledes overbevist om, at Kasper Klarskov er den rette træner til de opgaver, der venter holdet i Kvalifikationsligaen:

”Det er ingen hemmelighed at denne sæson har været en skuffelse for hele holdet, både stab og spillere. Tingene har ikke fungeret på banen og resultaterne står ikke måls med vores kvaliteter, ambitioner og selvforståelse. Derfor har det været klart at der skal noget nyt, og efter at alle har kigget indad, kan vi nu med Kasper i spidsen gå ind i en ny fase og begynde jagten på de resultater. Vi er meget fortrøstningsfulde ved at Kasper som ny træner: Han har stået der før, han kommer med nye ideer og kompetencer, samtidig med at han bygger på nogle gamle dyder. Kasper kan på den måde ikke bare skabe grundlaget for de point der skal hentes i foråret, men også være med til at udvikle det setup, som traditionelt har givet BSF en placering i toppen af dansk kvindefodbold,” siger bestyrelsens kvindeansvarlige Jakob Waag Villadsen.

Du kan læse hele nyheden fra BSF her