14. spillerunde: De sidste point skal uddeles

14 Spillerunde De Sidste Point Skal Uddeles
Tilbage
12. november 2019
Det er blevet tid til sidste spillerunde i efterårets Gjensidige Kvindeliga. De to nedrykkere er fundet, men hvordan skal de øvrige placeringer fordeles?
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: OdenseQ

SUPERMATCH

BRØNDBY - FORTUNA HJØRRING

LØRDAG 16. NOVEMBER KL. 13.00

Der er inviteret til topkamp i Brøndby. Det hold, der skal overvintre på toppen af Gjensidige Kvindeliga, skal findes denne lørdag eftermiddag i Brøndby. Fortuna Hjørring kommer på besøg, holdet der i første opgør kom sejrrigt ud af rivalopgøret. Begge mandskaber har haft et hårdt efterår, med svingende præstationer. Det er to unge hold, der skal finde den sidste energi og kæmpe for at gå ind i Mesterskabsspillet med to ekstra point.

 

FC NORDSJÆLLAND - ODENSEQ

LØRDAG 16. NOVEMBER KL. 13.00

FC Nordsjælland tager imod OdenseQ i sæsonens sidste hjemmekamp. Oprykkerne fra Farum har vist god figur igennem deres første sæson i Gjensidige Kvindeliga, de har dog tabt de sidste tre opgør og skal derfor forsøge at slutte en god første sæson ordentligt af hjemme mod OdenseQ. OdenseQ, som før sidste spillerunde, ved at de skal spille Kvalifikationsliga i foråret. De har derfor ikke andet end stoltheden at spille for. FC Nordsjælland vil uanset dagens resultat også ende som ligaens nr. 3, før forårets mesterskabsspil.

 

KOLDINGQ - VSK AARHUS

LØRDAG 16. NOVEMBER KL. 13.00

KoldingQ og VSK Aarhus mødes i en vigtig kamp om de sidste tre point i efteråret. KoldingQ kan med en sejr over gæsterne fra Aarhus komme op på 18 point, á point med både VSK Aarhus og FC Thy-ThistedQ, hvis ikke de henter point i Ballerup og sikre starten på et yderst tæt medaljeslutspil i foråret 2020.

VSK Aarhus kan med en sejr, holde sig tæt på fjerdepladsen. Uanset hvad, er der lagt op til et yderst spændende opgør på Autocentralenpark. Det første opgør, i sæsonen mellem de to hold, endte 1-1. 

 

BSF - FC THY-THISTEDQ

LØRDAG 16. NOVEMBER KL. 13.00

Der har været landsholdspause for alle andre hold end BSF og VSK Aarhus, der i sidste weekend spillede den udsatte kamp fra 10. spillerunde. BSF har været skidt spillende i sæsonen og har blot hentet fem point i efteråret, fuldstændig modsat har FC Thy-ThistedQ været særdeles godt spillende. Senest hentede holdet, med flot offensivt spil, tre vigtige point i Farum. Vil de gøre et flot efterår færdigt med tre point i Ballerup, eller får BSF fundet den sidste gejst og rejst sig inden efteråret går på hæld. Det vil kun tiden vise, på lørdag i Ballerup Idrætspark.

 

Husk at du altid kan se alle kampene live på kvindeliga.dk.