Nicolai Kaas bliver chef for den ny kvindeliga

Nicolai Kaas Kvindeliga
Tilbage
06. februar 2019
DBU og Kvindedivisionsforeningen har ansat 46-årige Nicolai Kaas Nordstrøm som Ligachef for den bedste kvindelige fodboldrække i Danmark. Nicolai Kaas Nordstrøm tiltræder 1. marts og skal stå i spidsen for sportslig og kommerciel udvikling af Den Ny Kvindeliga.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: DBU Kommunikation  //  Foto: fodboldforpiger.dk

Den bedste fodboldrække for kvinder i Danmark skal over de kommende fem år løftes markant, så den får flere spændende kampe, langt flere tilskuere, bedre mediedækning – og dermed også bliver mere attraktiv for kommercielle partnere og sponsorer. Bag denne udviklingsplan står DBU, eliteklubberne og Kvindedivisionsforeningen med støtte fra UEFA – og første skridt på rejsen er ansættelse af den ny liga-chef, Nicolai Kaas.

Han kommer fra et job som kommerciel direktør i B93 og har tidligere haft lignende stillinger i Nordsjælland Håndbold og Charlottenlund Travbane/Dansk Hestevæddeløb, ligesom han har arbejdet på konsulentbasis med events og sponsorstrategier og været produktionsleder for TV3 Sport og haft ansvar for live-dækningen af Superligaen og Champions League.

Nu skal klubfodbolden og ligaen udvikles

- Vi har valgt Nicolai Kaas på grund af hans meget omfattende og varierede erfaringer med udvikling af kommercielle partnerskaber i sportens verden. Siden Kvindelandsholdets EM-sølv i 2017 har vi oplevet en eksplosiv interesse for landsholdet – nu skal vi arbejde målrettet på, at Fodbolddanmark, medierne og erhvervslivet også får øjnene op for kvindefodbold på klubplan, siger konstitueret direktør i DBU, Kenneth Reeh, der sidder i styregruppen bag kvindeliga-projektet.

Kvindeeliteklubberne her gennem de sidste par år været en engageret og aktiv part i udviklingen af Den Ny Kvindeliga bl.a. med inspiration fra nogle af de succesrige kvindeligaer i bl.a. Sverige, Tyskland og England.

- Med licenssystemet har kvindeeliteklubberne de senere år udviklet sig stærk på det sportslige set-up, men nu skal vi have hele tilskueroplevelsen og mediedækningen løftet, så vi kan få nogle stærke kommercielle og mediemæssige partnere ombord, siger formand for Kvindedivisionsforeningen, Kim Kjærhus.

 

Nicolai-Kaas-Chef-Kvindeliga

 

"Vi har valgt Nicolai Kaas på grund af hans meget omfattende og varierede erfaringer med udvikling af kommercielle partnerskaber i sportens verden.

- Kenneth Reeh, konstitueret direktør, DBU

Ambitiøse mål – men fundamentet er stærkt

Den ny liga-chef ser frem til at tiltræde 1. marts, hvor han får masser at opgaver frem imod lanceringen af Den Ny Kvindeliga primo august.

- Der er sat nogle ambitiøse mål for ligaen, men jeg tror bestemt på, at vi kan komme i mål med dem. Vi har et ufatteligt stærkt fundament, primært fordi både klubberne, DBU, Kvindedivisionsforeningen og UEFA virkelig vilprojektet og fordi kvindefodbolden er i fremdrift over det meste af verden, siger Nicolai Kaas.