Efterårets hold i Gjensidige Kvindeliga er fundet

Efterårets Hold I Gjensidige Kvindeliga Er Fundet
Tilbage
11. december 2019
Hver måned er Månedens Gjensidige Kvindeliga hold blevet sat og nu er efterårets stærkeste opstilling også fundet.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Jess Madsen

Hver månedens er ligaens bedste hold blevet valgt, af landstrænere og ligatrænere. Nu har selvsamme trænere sat efterårets Gjensidige Kvindeligahold. 

Fem klubber er repræsenteret, FC Nordsjælland, Fortuna Hjørring, Brøndby, OdenseQ og FC Thy-ThistedQ.

På mål findes Kathrine Larsen fra FC Nordsjælland, hun har optrådt på Månedens Gjensidige Kvindeligahold to gange i efteråret og spiller nu sig selv ind på efterårets Gjensidige Kvindeligahold. Hun har holdt buret rent i fem kampe og har i de 14 kampe lukket i alt 14 mål ind. Hvilket gør hende til den målmand i ligaens, med færrest mål imod sig. 

Sara Holmgaard, Cathrine Gryholt og Sara Thrige udgør efterårets forsvar. De har alle tre hver fundet vej til Månedens Gjensidige Kvindeligahold to gange og nu udgør de efterårets stærkeste forsvar. 

Josefine Hasbo, Tenna Kappel, Emma Snerle og Caroline Møller er efterårets midtbanekæde. Både Emma Snerle og Caroline Møller har hver været Månedens Gjensidige Kvindeligaspiller i henholdsvis oktober og november måned. Både Hasbo, Kappel og Snerle har været på tre ud af fire månedenshold, mens Møller har optrådt på to. En stærk midtbane fra ikke mindre end tre forskellige ligaklubber. 

Nicoline Sørensen er selvskrevet på efterårets hold. I weekenden blev hun kåret som efterårets Gjensidige Kvindeligaprofil, hun blev den første Månedens Gjensidige Kvindeligaspiller i august og hun har hver eneste måned været at finde på månedens hold. Hun er topscorer og har spillet et sublimt efterår. Udover Sørensen finder vi FC Thy-ThistedQ's Rikke Dybdahl og FC Nordsjællands Florentina Olar på efterårets hold som angribere. En farlig offensiv udgør de tre, der tilsammen har scoret 30 mål i dette efterår. 

Et stærkt hold er sat og Gjensidige Kvindeliga ønsker et stort tillykke til alle spillerne og deres klubber.