Vigtige point på spil i Aarhus i rundens SuperMatch

VSK Fortuan
Tilbage
12. august 2019
Sæsonens første midtugerunde står for døren og rundens SuperMatch består af sidste års Bronzevindere fra VSK Aarhus, der tager imod KoldingQ i kampen om vigtige 3 point.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Anne Grønning

VSK Aarhus har haft en hård start på Gjensidige Kvindeliga og har efter de første to runder endnu det at få point på kontoen, til gode. VSK Aarhus har haft glæden af både de forsvarende Danmarksmestre- og Pokalmestre i sæsonens to første runder, som begge har budt på nederlag.

Holdet tager denne onsdag imod KoldingQ, der efter de to første spillerunder, indtager Gjensidige Kvindeliga’s 1. plads med maksimumpoint. KoldingQ har indledt sæsonen med to flotte sejre hjemme på Mosevej Sportsplads over både FC Thy-ThistedQ og OdenseQ. 

På trods af en hård start på sæsonen for hjemmeholdet, er Hans Paarup, Cheftræner for VSK Aarhus fortrøstningsfuld og forventer point på kontoen efter onsdagens opgør mod KoldingQ.

”Vi vil gå indtil denne kamp, som vi går indtil alle andre. Vi skal dominere spillet og spille langs jorden også skal vi forsøge, at komme fremad i presset. Vi har spillet to hårde kampe, mod to gode modstandere, men vi ser fremad. Vi har gode muligheder mod KoldingQ, de har et spændende hold, men vi ved hvad vi skal forvente. Jeg forventer det bliver en tæt kamp, men mulighederne er gode og vi forventer en sejr”.

Der er kickoff i alle rundens kampe onsdag kl. 18.30.

Husk at du kan følge kampene live her.