Se alle mål og højdepunkter fra dagens SuperMatch i Ballerup

24. august 2019
Dagens SuperMatch fandt sted i "Gryden" i Ballerup, hvor BSF tog imod Brøndby IF.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Anne Grønning

Det skulle hurtigt vise sig, at de Danske Mestre var på en mission i Ballerup - de skulle have 3 point med hjem til Vestegnen og komme tilbage på sporet, efter sidste weekends nederlag til ærkerivalerne fra Fortuna Hjørring.

Allerede efter 6 minutter var gæsterne foran med 2 mål, scoret af Emilie Henriksen og Nicoline Sørensen. I store dele af 1. halvleg forsøgte hjemmeholdet sig med muligheder og var i perioder godt med, med flere gode spil og muligheder. Sådan bølgede kampen frem og tilbage indtil Nanna Christiansen efter 54 minutters spil, på straffespark, sender Brøndby på 3 -0. Herefter gik det stærkt og et kvarter senere, efter 69 minutters spil, stod der 6 - 0 på tavlen i Brøndbys favør.

Hjemmeholdets Cecilie Larsen fik dog også lov at komme på måltavlen og pynte en smule på resultatet i kampens døende minutter, til slutresultatet 1 - 6.

Brøndby er tilbage på sporet og kan sende hele fire spillere afsted med A-landsholdet i den kommende uge, mens BSF får tid til at samle sig på træningsbanen, inden det igen går løs i Gjensidige Kvindeliga for begge hold lørdag 7. september.

Se alle mål og højdepunkter fra kampen her.