Rundens SuperMatch blev lørdag spillet i Sparekassen Thy Arena, da BSF gæstede FC Thy-ThistedQ. Det blev en målrig- og chancerig affære i det nordjyske.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Anne Grønning

FC Thy-ThistedQ åbnede lørdag dørene på Sparekassen Thy Arena til sæsonens første hjemmekamp i Gjensidige Kvindeliga.

Modstanderen hed BSF og der var på forhånd lagt op til en tæt og jævnbyrdig kamp, hvor kravet for begge mandskaber var 3 point.

1. halvleg viste tydeligt at begge hold var klar til at kæmpe og ikke sådan lige var til at slå ud af kurs.

BSF kom godt fra start og allerede efter 3 minutters spil kunne Sara Jankovska, flot sende bolden i mål, direkte på frispark. BSF var på 1 - 0 allerede inden kampen rigtig var spillet igang.

Spillet igang, det blev kampen, og hjemmeholdet ville også være med. 10 minutter spillet og Rikke Dybdahl gjorde det sikkert til 1 - 1. BSF var ikke sådan at ryste og de kom hurtigt tilbage, allerede 3 minutter senere, efter 13 minutters spil kom Lærke Søndergaard på tavlen og sikrede en førring til BSF. Førringen skulle dog, igen ikke holde længe. Efter 19 minutter fik Rikke Dybdal endnu en gang udlignet og gjorde det til 2 -2, som også blev pauseresultatet i dagens SuperMatch.

Efter pausen faldt der mere ro på begge mandskaber og kampen bølgede længe frem og tilbage, enkelte chancer bød sig for begge mandskaber, men målene holdt lidt igen.

78 minutter skulle der stå på tavlen, før bolden igen, var inde og ramme netmaskerne. Cecilie larsen fik flot fundet vejen til mål og sikrede igen BSF en førring, 1 - 3. Det blev en førring, der så ud til at give BSF de vigtige 3 point, helt til kampens afslutning, hvor udeholdets Nicoline Heilstrup fik bolden i egne netmasker og endnu en gang, i denne kamp, er hjemmeholdet kommet tilbage.

3 -3 blev kampens resultat efter en chancerig og jævnbyrdig affære på Sparekassen Thy Arena. Holdene deles om pointene og fik derved begge deres første point i denne sæsons Gjensidige Kvindeliga.

Allerede på onsdag skal holdende i aktion igen. FC Thy-ThistedQ skal en tur til Fortuna Hjørring, hvor de skal forsøge at hente 3 svære udebanepoint, mens BSF hjemme får besøg af oprykkerne fra Farum BK.

Højdepunkter: FC Thy-ThistedQ - BSF