Fortuna og Brøndby brager sammen i SuperMatch

Fortuna og Brøndby brager sammen i Supermatch
SuperMatch
Tilbage
16. august 2019
Kvindeligaens to største guldkandidater, Fortuna Hjørring og Brøndby, mødes i fjerde spillerundes SuperMatch. Begge klubber forudser en intens og tæt kamp i det nordjyske.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Nord Energi Arena danner søndag klokken 13.30 rammerne om det, der de seneste mange år har været det største opgør i dansk fodbold. Her tager de forsvarende pokalmestre fra Fortuna Hjørring imod de forsvarende ligamestre fra Brøndby.

Værterne har fået en blandt sejr på sæsonen med en sejr og to uafgjorte. Specielt onsdagens deler mod FC Thy-Thisted FC, hvor Fortuna misbrugte adskillige store chancer, må gøre ondt.

Brøndby har leveret sprudlende offensiv fodbold i perioder og burde have maksimumpoint. Men en bommert i form af ulovlig brug af karantæneramte Kamilla Karlsen i sæsonpremieren mod FC Nordsjælland vekslede en 6-1-sejr til et skrivebordnederlag på 0-3.

Derfor har klubben fra den københavnske vestegn kun et point flere end de ærkerivalerne, hvilket bare gør søndagens duel mellem de to forhåndsfavoritter til guldet endnu mere interessant.

Fortuna Hjørrings cheftræner, Carrie Kveton, forventer også en særdeles jævnbyrdig topkamp.

”Det er altid en god og tæt kamp, når vi møder Brøndby. Det bliver virkeligt intenst og begge hold vil være ekstremt tændte og bringe deres bedste,” siger Carrie Kveton og fortsætter:

”Brøndby har mange dygtige individualister, der er gode til at score mål. Det skal vi forhindre. Og så skal vi sørge at udnytte vores chancer.”

Også i Brøndby-lejren ser man frem til braget.

”Fortuna og Brøndby er stadig de to største og bedste klubber herhjemme. Det er ikke så vigtigt, hvordan vi ligger i tabellen, for vi ved, at de her kampe bliver afgørende i sidste ende, siger Brøndby-cheftræner Per Nielsen, før han giver opskriften på en blågul sejr.

”Vi skal først og fremmest være dygtige med bolden. Det var vi ikke mod Odense Q. Hvis vi gode på bolden, så har vi en god chance for at vinde. Og så skal vi være opmærksomme på, at Fortuna ofte skifter system undervejs i kampen, lyder det.

Der kan ikke findes nogle resultater.