Fantastiske rammer til SuperMatch i Aarhus

VSK KoldingQ fans
SuperMatch
Tilbage
15. august 2019
721 tilskuere havde en fantastisk oplevelse til sæsonens tredje SuperMatch, der blev spillet i Aarhus onsdag aften. Her var der udover en intens fodboldkamp også masser af aktiviteter for børn og unge.
Der kan ikke findes nogle resultater.

VSK Aarhus og KoldingQ bragede onsdag aften sammen i Smilets By i sæsonens tredje SuperMatch. Inde på banen var spillet intenst med op- og nedture for begge hold, og derfor var 1-1 et meget passende resultat.

Uden for kridtstregerne var der dog ingen nedture at berette om. Hele 721 tilskuere – heraf størstedelen børn og unge - fyldte lægterne og skabe en forrygende stemning til kampen i Aarhus. For at føje endnu mere til den gode oplevelse kunne de fremmødte fans vise deres fodboldevner på en panna-bane, få stillet sulten i de mange madboder og deltage i konkurrencer før og under kampen.

De flotte rammer i den jyske hovedstad glæder ligachef, Nicolai Kaas Nordstrøm.

”Det var et setup, som VSK Aarhus kan være stolte over. Det lover rigtig godt for fremtiden og for udviklingen af Gjensidige Kvindeliga,” siger han.

Næste SuperMatch spilles søndag den 18. august klokken 13.30, hvor de forsvarende pokalmestre fra Fortuna Hjørring tager imod de forsvarende mestre fra Brøndby.