Der kan ikke findes nogle resultater.

klubnyheder

  Der kan ikke findes nogle resultater.

  Klubbens historie

  Fodboldens historie i Vildbjerg daterer sig helt tilbage til 1906. Men vi skal dog frem til 1933 før det lykkedes for foreningen at få anlagt en boldbane så den svarer til JBU’s mål. Banen blev under besættelsen desværre ødelagt af tyskerne, der brugte banen som øvelsesområde for deres køretøjer og gravede flyverskjul til deres kampvogne omkring banen. Så efter besættelsen i 1945 blev der igen samlet ind blandt borgerne og sammen med kommunen blev der anlagt et stort nyt stadion, klubhus og omklædningsrum som blev indviet i 1948.

  I 1972 indførte JBU pige/damefodbold og lige fra starten har VSF deltaget i unionens turneringer og det med så stor succes at klubbens kvinder i 1988 rykkede op i landets næsthøjeste række Danmark-serien. Vildbjerg by og Vildbjerg SF er igennem tiden blevet kendt i Danmark og i store dele af Europa pga. Vildbjerg Cuppen. Siden 1978 har Vildbjerg Cup afholdt det der nu er Europas 4’største fodboldturnering for ungdomshold. I dag deltager ca. 10.000 spillere i cuppen og mere end 10.000 forældre og søskende følger kampene i de 4 dage cuppen står på i sommerferien. Rammen om Vildbjerg SF og Vildbjerg Cup er Vildbjerg Sports og Kulturcenter’s imponerende anlæg med 28 græsbaner og 2 kunstbaner. Klublokaler, mødelokaler, 2 Idrætshaller, svømmehal og et moderne fitnesscenter.   

  VSF Elite er Midtjyllands klub for elitefodboldpiger og kvinder

  Ideen om at starte VSF Elite kom i 2016 hvor klubben på et pressemøde fortalte om ambitionerne om at komme op i landets bedste kvinderække. Målet var at kvalificere holdet til kvalifikationsspillet og spille med om oprykning til landets bedste kvinderække. Ud over 1.div. kvinderne har klubben dygtige pigehold i alle rækker, anført af klubbens U18 DM piger som i løbet af de sidste 3 år har spillet sig til bronzemedaljer og sølvmedaljer i landets bedste ungdomsrække. Klubben har etableret et velfungerende samarbejde med Sønderagerskolen i Herning, ISI idrætsefterskole og ISI College i Ikast, hvor mange af klubbens spillere har mulighed for morgentræning. VSF Elites mål er at skabe en pige- og kvinde eliteklub med områdets dygtigste talenter, hvor der forsat også er plads til bredden.

  At skabe en klub med de bedste trænere, højt informationsniveau, stærk branding og god rådgivning af den enkelte spiller. At skabe hele mennesker, så spillerne får de optimale betingelser for at udleve deres fodbolddrøm. At kunne kombinere uddannelse og livet som fodboldspiller på en optimal måde. At flytte fokus hen på alt det man kan uddanne sig til indenfor en radius på 30 km, i stedet for det, man ikke kan. At fastholde talentmassen i stedet for at de skal spredes for alle vinde eller sågar stoppe.VSF Elite vil være Midt- og Vestjyllands talentcenter, et kraftcenter for pigefodbolden og markere sig som hele områdets førende kvindeklub.