Kolding If 2324 Save For Web

Truppen

Ea Rasmussen
Emma Veletanlic
Ester Steinecke Dahlmann
Freya Winther
Ida Olsen
Ida Skovbo
Ida Schilling Guldager
Julia Amby Kristensen
Julie Poulsen
Julie Tenfjord Sørensen
Maja Elisabeth Lindbom Poulsen
Mathilde Gaarn Hansen
Mille Knudsen Larsen
Mille Jusjong Henriksen
Pernille Marie Hesselholt Sanvig
Sara Amby Kristensen
Sille Fuhlendorff
Sille Bach
Sofie Karsberg
Sofie Lybæk
Sofie Grøn
Sofie Di Tranholm Nielsen
Verona Abdullahu
Der kan ikke findes nogle resultater.

Klubbens Historie

I 2007 blev Kolding IF, Nr. Bjært Strandhuse IF og Kolding Boldklub samlet som ét hold i den ældste ungdomsrække under navnet Kolding FCQ. Samarbejdet varede ét år, hvorefter Nr. Bjært Strandhuse IF og Kolding Boldklub fortsatte under KoldingQ. Kolding Boldklubs bedste seniorhold blev efterfølgende lagt ind under KoldingQ. Samtidig blev KoldingQ et anpartsselskab med Kolding Boldklub som ejere.

Elitesatsningen tog herefter fart med ansættelsen af René Voss, Jesper Bisgaard og Tommy Holm som trænere gennem 3 år for vores talentfulde U18 hold. Vores seniorhold spillede nu også i den bedste kvinderække. Selv om det var nogle svære år, hvor vi måtte kæmpe for at undgå nedrykning, så lykkedes det at blive i rækken. Elitesatsningen på vores U18 hold blev videreført i seniorrækken, hvor Lene Terp blev ansat som træner. Lene var garant for, at hele arbejdet med truppen blev elitær, og KoldingQ blev bedre og bedre på alle niveauer. Under Lenes ledelse blev det til 2 bronzemedaljer i den bedste kvinderække. Vores nuværende træner Peter Pedersen efterfulgte Lene som træner, og indtil videre er det blevet til en pokalfinale og en bronzemedalje i den bedste kvinderække. Peter har en meget ung men også meget talentfuld trup at arbejde med, så det ser meget spændende ud. Samtidig er det blevet til 2 guldmedaljer og en lang række sølv- og bronzemedaljer i U18 DM rækken.

KoldingQ har i de sidste par år været den klub, der har haft flest udtagne spillere på ungdomslandsholdene, så i den forbindelse er vi stolte af vores talentudvikling.

Den 1. juli 2019 blev en milepæl for KoldingQ. På 2 generalforsamlinger i Kolding Boldklub blev det vedtaget at spalte KoldingQ ud af Kolding Boldklub, og klubben er nu en selvstændig forening. KoldingQ skal samtidig flytte til den nordlige del af byen, hvor Kolding Kommune har sikret økonomien til et helt nyt stadion og træningsbane i tilknytning til Bramdrupdamhallerne. Det bliver et fantastisk set-up for klubben fremover, og det bliver en spændende fremtid, vi går i møde.