Der kan ikke findes nogle resultater.

Klubbens Historie

Boldklubben af 1893 (B.93) er en fodbold- og tennisklub, der holder til på Østerbro i København. Tidligere har klubben også haft cricket på programmet. B.93 blev stiftet som en cricketklub den 19. maj 1893.

B.93 har vundet ni danske mesterskaber i herrefodbold samt herrepokalfinalen i 1982. B.93 har vundet et større antal Danmarksmesterskaber i tennis, individuelt og som hold. I 1896 kom fodbold for mænd på programmet, og klubben var uafbrudt i landets bedste række, fra Danmarksturneringen blev indført i 1927 og indtil 1954.
B.93 har en stor ungdomsafdeling i fodbold med mere end 1.000 medlemmer. Klubben har drenge- og pigefodbold, herrefodbold, kvindefodbold samt en old boys-afdeling. Mere end 300 piger/kvinder spiller fodbold i B.93.

De første tiltag inden for kvindefodbold var i pigeafdelingen, hvor Michel Zola stod bag oprettelsen af et pigehold i starten af 00’erne. Senere blev der dannet et 1. seniorhold, men det stod ikke stærkt i klubrummet, før man år efter dannede et 1. senior i samarbejde med klubberne HIK og Skjold – og faktisk rykkede op i den bedste liga. De tre klubber havde dog svært ved at blive enige, og den sammenslutning gik i opløsning igen. Interessen for pige/kvindefodbold var dog født, og tidens tegn pegede i retning af, at det var kommet for at blive. Daværende leder Bjarke Møller førte klubben i en mere eliteorienteret retning, og dette betød oprykning igen til landets bedste række i 2018. Der præsenterede B.93 også sin første udenlandske kvindelige træner, nemlig spanske Jessica Rodriguez. Holdet kunne dog ikke holde sig i 3F Ligaen efteråret 2018.

Efter at have vundet 1. division øst suverænt i efteråret 2019 spiller B.93 i foråret 2020 om oprykning til den bedste række med et ungt, spændende hold med masser af talent. Cheftræner er den unge, talentfulde Anders Vang, der sammen med sportschef Lars Møller er hjernen bag 1. senior. Hjemmekampene i Gjensidige Kvalifikationsliga bliver spillet på klubbens kunstgræsbane ved Svanemølleanlægget. 

B.93's pigeafdeling har i flere år blomstret – her er et stærkt vækstlag med masser af talentfulde spillere, heriblandt en del ungdomslandsholdsspillere, samt en fin bredde.