Der kan ikke findes nogle resultater.

Klubbens historie

ASA Aarhus er Aarhus’s mest centrale fodboldklub, hvilket gør den ekstremt attraktiv. Klubbens beliggenhed med et stort fodbold- og træningsanlæg centralt på Frederiksbjerg, giver en stemning hvor byliv og fodbold går hånd i hånd. Det giver ekstremt meget liv omkring anlægget og skaber en fed atmosfære, hvor sammenhold er et hovedelement, hvilket gør ASA Aarhus til en fantastisk klub at spille fodbold i.
Sammenholdet kommer desuden til udtryk gennem mange frivillige kræfter og klubmennesker/ikoner, der altid står klar til at hjælpe - Ikke bare omkring ASA som klub, men omkring hele fodboldmiljøet i Aarhus.

ASA Aarhus er en klub med en stor ungdoms- samt seniorafdeling, og mange hold på både drenge/pige og herre/dame siden. Det betyder også, at der er mange kompetencer i klubben, og at det er en klub, hvor der både er plads til breddefodbolden, men samtidig også fokus på at skabe de bedst mulige professionelle rammer, der kan bidrage til at udvikle det enkelte hold og den enkelte spiller.

ASA står for Arbejder Sport Aarhus. Klubben blev dannet i 1933, og flyttede i 1934-35 til vores nuværende baner, som siden da har fået tilnavnet ASA-Ground.

Kvindeholdet prøvede i 15/16 sæsonen kræfter med Kvindeligaen, men rykkede ud efter et enkelt år. Siden da har holdet spillet 1. division, og har rykket sig til et punkt, hvor de nu er klar til at spille op mod holdene, der har kvalificeret sig til at skulle spille Gjensidige Kvalifikationsliga.