Der kan ikke findes nogle resultater.

Klubbens historie

VSK Aarhus er en klub, som favner bredt. Klubben inkluderer både bredde- og elitehold såvel som en stor, udviklingsorienteret børne- og ungdomsafdeling. Engagerede trænere, målrettet træning og et socialt og sportsligt fællesskab er grundstenen for klubbens nuværende og fremtidige position i dansk ungdoms- og elitefodbold.

I VSK Aarhus har vi en mission om at skabe et gensidigt forpligtende stærkt socialt og sportsligt fællesskab med respekt, mangfoldighed, rummelighed, sundhed og store fælles oplevelser. Kvindefodbolden i VSK Aarhus er en stor del af klubbens identitet. Siden 2002 har 1. holdet været repræsenteret i landets bedste række, vundet bronzemedaljer og to gange har holdet været i pokalfinalen, ligesom klubben har været aktiv part i DBU's udviklingsprojekter for dansk kvindefodbold både på senior og ungdomssiden.

VSK Aarhus har fortsat ambitioner om at præge toppen af Kvindeligaen, og i 2018/2019-sæsonen sikrede holdet med en tredjeplads det første sæt medaljer under det nye navn.

Historien om VSK Aarhus’ kvindeafdeling

VSK Aarhus (Vejlby Skovbakken Aarhus) er dannet ved en fusion af VIK Fodbold og Skovbakken Herrefodbold pr. 1. juli 2016. I 2017 blev Skovbakken Kvindefodbold en del af denne fusion.

Aarhus har gennem flere årtier spillet en vigtig rolle i udviklingen af dansk kvindeelitefodbold. Hjortshøj-Egå IF sikrede byen i alt 10 danske mesterskaber, inden klubbens kvindeafdeling i 2002 valgte af fusionere med Skovbakken Fodbold med VR Centret som ramme. Det anså klubben for at være den bedste mulighed for at opnå den nyindførte licens til at spille på øverste niveau, og lige siden har elitefodbolden på kvindesiden for alvor taget fart i VSK Aarhus.

Gennem årene har en lang række A-landsholdsspillere repræsenteret Skovbakken/VSKs farver bl.a. Lisbeth Kolding, Mia Kjærsgaard Andersen, Nanna Johansen, Pernille Harder, Nadia Nadim, Sanne Troelsgaard, Sofie Junge og sidst Stine Ballisager og Rikke Marie Madsen. I VSK Aarhus håber vi på, at vi fremadrettet kan blive ved med at udvikle kommende ungdoms- og A-landsholdsprofiler.