Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Gjensidige Forsikring har siden 2019 været navne- og hovedsponsor for den bedste kvindelige fodboldrække i Danmark, i 2022 blev de tilmed også navne- og hovedsponsor på Kvindernes Pokalturnering. Herunder kan du blive klogere på Gjensidige Forsikring og få forklaringen på, hvorfor virksomheden investerer stort i dansk kvindefodbold.

Gjensidige Forsikring er et ledende nordisk skadeforsikringsselskaber. Gjensidige har cirka 3.900 medarbejdere, heraf 700 i Danmark, og tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Danmark er Gjensidige det femtestørste skadeforsikringselskab og tilbyder forsikringer til fire segmenter: Privat, Erhverv, Landbrug og Kommuner/Regioner.

Læs mere om Gjensidiges forsikringer til private på gjensidige.dk


Fortællingen om samarbejdet

- Gjensidige Kvindeliga skal løfte dansk kvindefodbold og få flere piger og kvinder til at dyrke verdens største sport.

- Sponsoratet flugter med de værdier, som Gjensidige står for, fx kampen for ligestilling og øget diversitet på arbejdsmarkedet.

- Med sponsoratet ønsker Gjensidige at gøre en forskel og give piger og kvinder i hele landet ligeså gode muligheder for at spille fodbold, som mændene og drengene har.

- Gjensidige ønsker at øge fokus på folkesundheden og fysiske aktiviteter for alle, fordi det er den bedste forebyggelse hvad angår fysisk og psykisk velvære.

- Gjensidige ønsker at nå bredt ud, da virksomheden har kunder, samarbejdspartnere og ansatte i hele Danmark.

- Dansk kvindefodbold er i eliten, og Gjensidige ønsker at være sammen med de bedste. Sammen kan vi løfte danske kvindefodbold til nye højder!

 
Fælles strategisk satsning på sundhed

- DBU ønsker at sætte fokus på de sundhedsmæssige aspekter omkring kvinder og fodbold

- Spillerne skal være forbilleder for piger og kvinder, når det kommer til fysisk og mental sundhed

- Platform for udvikling af nye, innovative sundhedsprodukter

Der kan ikke findes nogle resultater.