FC Nordsjælland tog lørdag imod BSF i ugens SuperMatch. Der var vigtige point på spil for begge hold, dog i hver sin ende af tabellen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Ugens SuperMatch fandt sted i Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland havde besøg af bundholdet BSF. De to holds trænere havde på forhånd spået en tæt og jævnbyrdig kamp og det skulle vise sig at holde stik.

Første halvleg bølgede frem og tilbage og hjemmeholdet havde specielt svært ved at finde melodien. BSF var til gengæld godt spillende og havde flere chancer på mål. 0 - 0 skulle dog blive pauseresultatet.

FC Nordsjælland havde umiddelbart bedst af pausen, de kom ud til anden halvleg med fornyet tro på tingene og fandt så småt sit spil. 73 minutter skulle der dog gå, før første mål kunne noteres. Hjemmeholdets Esther Rønn satte flot bolden i mål direkte på frispark lidt uden for feltet. 1 - 0 til hjemmeholdet. Herefter fandt Nordsjælland troen på tingene og kun tre minutter senere forøgede Camilla Kur føringen til 2 - 0. Amalie Vangsgaard lukkede kampen efter 80 minutters spil. FC Nordsjælland vinder en sikker hjemmesejr på  3 - 0 over ligaens absolutte bundhold BSF.

Med sejeren beholder FC Nordsjælland ligaens 1. plads med en bedre målscorer end Fortuna Hjørring.