Pointdeling i gens SuperMatch - OdenseQ vs. VSK Aarhus
TV-KAMP
Tilbage
14. september 2019
Med en sen scoring af gæsterne fra VSK, blev ugens SuperMatch en pointdeling i bunden af tabellen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

I bunden af rækken delte Odense Q og VSK Aarhus pointene, da de spillede 1-1.

OdenseQ kom foran kort før pausen, da anfører Tenna Kappel sendte et fint langskud i mål. Hjemmeholdet gik dermed til pause med en føring på 1-0.

Længe så det ud til, at hjemmeholdets Tenna Kappel skulle blive dagens matchvinder, men med fem minutter tilbage af opgøret fik VSK Aarhus udlignet, da Stine Bloch fint sparkede bolden i mål fra kanten af feltet til slutresultatet 1-1.

Med det uafgjorte resultat forbliver VSK Aarhus på ligaens 6. plads med 8 point, som giver adgang til slutspillet. OdenseQ ligger på ligaens 7. plads med 7 point.

Imorgen søndag spilles rundes sidste to opgør. Brøndby tager hjemme imod FC Thy-ThistedQ, mens Fortuna Hjørring skal en tur til Ballerup hvor BSF venter. Begge opgør kan ses live, på kvindeliga.dk.