Fortuna Hjørring på toppen

Skærmbillede 2024 09 27 Kl. 12.48.33
Tilbage
27. september 2024
Fortuna Hjørring overtog 1. pladsen ved at slå FC Nordsjælland. Endnu en svær udebanetur venter nordjyderne denne weekend.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Jess Madsen

Topkampen sidste weekend endte med en 2-0 sejr til gæsterne fra Fortuna Hjørring. Dermed overtog de pladsen fra FC Nordsjælland. Samtidig var det nordsjællændernes første pointtab denne sæson.

Denne runde skal Fortuna Hjørring endnu en gang på en svær udebanetur, da HB Køge lægger (kunst)græs til endnu en topkamp. HB Køge har efter nederlaget til OB på hjemmebane fået vendt skuden, hvilket har resulteret i tre sejre – heraf den ene i pokalturneringen over Vejle. Hjemmeholdet vil derfor gøre alt for at fortsætte den gode stime og dermed mindske afstanden til de to førerhold. Fortuna Hjørring ser dog stærke ud, så det bliver ikke nogen nem opgave. I front har Joy Omewa fået alvor fået sit gennembrud denne sæson, og på resten af holdet lader det til at der er en god dynamik og indbyrdes forståelse spillerne imellem.  

Runden starter fredag hvor Brøndby IF byder op til lokalopgør, da B.93 tager turen fra Østerbro til Vestegnen. Efter skuffelsen hjemme mod Kolding IF, hvor Brøndby måtte nøjes med ét point, kom de tilbage på sejrkurs sidste runde ude mod AGF. B.93 kommer også med selvtillid. Nede 2-0 på udebane mod OB Q kæmpede de sig flot tilbage og tog det ene point.

Lørdag er der to kampe på programmet. Udover HB Køge-Fortuna Hjørring tager OB Q imod Kolding IF. OB Q, som i sidste runde smed to point mod B.93, skal bruge en sejr, for at kunne følge med i toppen og dermed fortsætte deres flotte sæsonstart. Kolding IF kæmpede godt mod HB Køge, men det var lige akkurat ikke nok, og Allan Drosts tropper skal have ændret de tætte kampe til at vippe over til deres fordel, så der kan komme point på kontoen.

Søndag er det AGF der tager imod FC Nordsjælland i et opgør, hvor FC Nordsjælland skal have lagt nederlaget til Fortuna Hjørring bag sig, men også hvor AGF skal til at i gang, hvis de skal spille slutspil efter vinterpausen. Vær i øvrigt opmærksom på at kampen spilles i Kolding på Fynske Bank Arena (Bramdrupdam).

7. runde af Gjensidige Kvindeliga

Fredag den 27. september

19:00 Brøndby IF – B.93

Kommentator: Amalie Bremer

Lørdag den 28. september

13:00 HB Køge – Fortuna Hjørring

Kommentator: Kristoffer Lindegaard

15:00 OB Q – Kolding IF

Kommentator: Mikkel Greiner

Søndag den 29. september

13:00 AGF – FC Nordsjælland

Kommentator: Lucas Balleby