Definerende point på spil i 8. runde

Fortuna B93 16
Tilbage
04. oktober 2024
Runde 8 byder på direkte duel om rollen som førsteudfordrer til FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Bente Skjoldager

I sidste weekend holdt HB Køge Fortuna Hjørring fra fadet i en yderst taktisk og chancefattig kam, hvorfor Fortuna Hjørring fik kun lov, at kalde sig førerhold i Gjensidige Kvindeligaen i én runde, før FC Nordsjælland tog pladsen tilbage.

I lørdagens kampe får vi begge tophold i aktion. Denne gang er det FC Nordsjælland der skal op imod HB Køge. En kamp mellem to hold, der har fordelt de sidste fire mesterskaber mellem sig. Man må formode, at HB Køge vil følge en lignende strategi som mod Fortuna Hjørring, hvor fokus vil være på at få lukket ned for FC Nordsjællands offensive styrker.

Fortuna Hjørring håber naturligvis at denne plan lykkedes og at de samtidig kan få fuld gevinst i hjemmekampen mod AGF, så de igen kan indtage 1. pladsen. AGF har haft udfordringer med at finde rytmen i ligaen, men de fik et selvtillidsboost i løbet af ugen, da de besejrede OB Q i Gjensidige Kvindepokalen og sikrede sig en plads i kvartfinalen.

Søndagens opgør på Østerbro Stadion bliver særdeles interessant, når B.93 tager imod Kolding IF i en kamp, hvor vigtigheden ikke er til at tage fejl af. Begge hold kæmper for at undgå en plads i forårets kvalifikationsliga, og især hjemmeholdet har ikke råd til at miste point i denne afgørende kamp.

Det er også en kamp mellem to hold, der har vist rigtig godt spil, men som ikke har formået at omsætte det til de nødvendige point. I sidste runde måtte begge dog tage hjem med hver deres 4-0 nederlag.

Senere søndag er der direkte duel om 3. pladsen i Brøndby, hvor hjemmeholdet byder OB Q op til dans. Det var lige præcis de to klubber som sendte Kolding IF og B.93 hjem med hvert deres 4-0 nederlag, hvorfor selvtilliden må være i top hos begge klubber.

8. runde af Gjensidige Kvindeliga

Lørdag den 5. oktober

13:00 Fortuna Hjørring – AGF

Kommentator: Sine Hovesen

15:00 FC Nordsjælland - HB Køge

Kommentator: Kristoffer Lindegaard

Søndag den 6. oktober

13:00 B.93 – Kolding IF

Kommentator: Astrid Trolle

14:30 Brøndby IF – OB Q

Kommentator: Casper Dalsten