Amalie Bremer er ny kommunikationskonsulent i Kvindedivisonsforeningen

Amalie
Tilbage
01. oktober 2024
Med sin omfattende erfaring inden for kvindefodbold skal Amalie Bremer nu være med til at styrke interessen for kvindeligaen
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: fodboldbilleder.dk

Hvis du bare har det mindste kendskab til kvindefodbold, har du uden tvivl hørt om Kvindedivisionsforeningens nyeste ansigt, Amalie Bremer. Som vært på Gjensidige Kvindepokalen, medstifter af fanklubben for kvindelandsholdet, radiovært, forfatter og tidligere vært på 'Kvindefodboldpodcasten', er Amalie en velkendt stemme i sporten. Nu skal hendes store viden og passion for kvindefodbold styrke Kvindedivisionsforeningens arbejde.

"Amalie er uden sammenligning den mest markante stemme i mediebilledet, når det kommer til kvindefodbold herhjemme, så det er et kæmpe scoop at få hende med ombord," siger Per Rud, direktør for Kvindedivisionsforeningen.

Amalie Bremer skal være med til at øge interessen for kvindeligaen og bidrage til at fylde tribunerne rundt om i landet.

Selv glæder Amalie sig til at komme i gang: ”Jeg glæder mig helt vildt til at starte hos Kvindedivisionsforeningen. Jeg oplever, at vi har taget hul på et nyt kapitel i dansk kvindefodbold, og det har jeg selvfølgelig sagt ja til at være en del af. I nogle år har jeg brugt det meste af min tid på at dække og drive kvindefodbolden fremad på alle mulige måder, og nu bliver det virkelig spændende at træde ind i maskinrummet og se, hvordan jeg kan være med til at skubbe på herfra sammen med et rigtig fedt hold hos Kvindedivisionsforeningen.”

Udover sit arbejde med Kvindeligaen vil Amalie også indgå i en DBU-drevet task force. Gruppen skal samle viden om udfordringerne i kvindefodbold og arbejde for at skabe større opmærksomhed og værdi i sporten for piger og kvinder på tværs af hele landet og på alle niveauer. Task forcen består, udover Amalie, af Heidi Frederikke Sigdal, journalist og kommunikationsrådgiver, og Sofie Reimer, kommunikationsmedarbejder hos DBU København. Task forcen er en del af DBU’s udviklingsplan for fodbold for piger og kvinder, som du kan læse mere om her: DBU’s udviklingsplan.

Yderligere oplysninger og kontakt:

Direktør Per Rud – 2213 0206

Kommunikationsrådgiver Amalie Bremer – 2894 0212