Sidste sæsons mesterskabsduellanter mødes

Pokalfinalen Spilles På MCH Arena
Tilbage
29. august 2024
Sidste sæson kæmpede FC Nordsjælland og Brøndby IF om titlen. Nu mødes de første gang i denne sæson.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Sidste års mesterskab blev afgjort på sidste spilledag, da FC Nordsjælland med uafgjort i Brøndby sikrede sig deres første mesterskab nogensinde. Selvsamme hold mødtes også i Gjensidige Kvindepokalfinalen. Også her trak FC Nordsjælland det længste strå.

I runde 4 af den nye sæson får Brøndby IF omsider muligheden for at revanchere sidste sæson, da de torsdag tager turen godt 25 km nordpå for at møde FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland er startet denne sæson suverænt og har gjort rent bord i form af tre sejre i tre kampe. Brøndby IF har ikke haft samme imponerende start, men sidste uges sejr på hjemmebane over HB Køge har uden tvivl givet et selvtillidsboost til de blå-gule. Dog kæmper holdet stadig med at få scoret mål. Kun ét er det blevet til, hvilket var i sejren mod HB Køge. Desværre for Brøndby IF skal de op imod et forsvar, der kun har lukket ét mål ind i de første tre kampe.

Fredag aften er der ligeledes et spændende opgør, idet AGF tager turen til B.93. Århusianerne har fået en mareridtsstart på deres sæson, hvor pointkontoen stadig siger nul point. Oprykkerne fra B.93 fik deres første point i sidste runde, hvor de viste høj moral, da de to gange kom tilbage i kampen mod Kolding IF. Et point, der helt sikkert har betydet meget for Østerbroklubbens selvtillid.

Rundens to øvrige kampe står mellem Fortuna Hjørring og Kolding IF samt HB Køge og OB. Fortuna Hjørring skal forsøge at fortsætte deres imponerende start, som har budt på maksimumpoint og tre clean sheets. HB Køge vil efter to nederlag i træk gå hårdt efter de tre point hjemme mod OB. Det kan vise sig ikke at være en let mission, da OB har vist gode takter indtil nu. Godt nok blev FC Nordsjælland for stor en mundfuld, men ikke desto mindre var det et OB-hold, der i store dele af 2. halvleg spillede lige op med de danske mestre.

Hvis du ikke kan komme på stadion, så husk, at alle kampene kan ses på www.kvindeliga.live, hvor dygtige og engagerede kommentatorer vil dække kampene med interessante gæster. Desuden vil der kl. 18:00 torsdag, inden FC Nordsjælland-Brøndby IF, være lodtrækning i Gjensidige Kvindepokalen.

 

4. runde af Gjensidige Kvindeliga

Torsdag den 29. august

18:30 FC Nordsjælland – Brøndby IF

Kommentator: Tobias Rasmussen

Fredag den 30. august

19:00 B.93 – AGF

Kommentator: Casper Dalsten

Lørdag den 31. august

15:00 HB Køge – OB

Kommentator: Kristoffer Lindegaard

Søndag den 1. september

13:00 Fortuna Hjørring – Kolding IF

Kommentator: Sine Hovesen