Odense Q henter sæsonens anden sejr i ugens SuperMatch

Odense Q Henter Sæsonens Anden Sejr I Ugens Supermatch
TV-KAMP
Tilbage
13. oktober 2019
Odense Q tog revanche og vinder sikkert hjemme over gæsterne fra Kolding i ugens SuperMatch.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Odense Q

Odense Q gik på banen på Odense Atletik Stadion, som i forbindelse med weekendens SuperMatch dannede rammerne for hjemmeholdets hjemmebane. Odense Q mandskabet skulle have en sejr for at holde sig i top-6 og forårets slutspil. Kolding Q kunne til gengæld spille sig op i den sjoveste ende af tabellen med en sejr.

Den nye og midlertidige hjemmebane skulle hurtigt vise sig at være god for hjemmeholdet. 18 minutter spillet og anfører Tenna Kappel bringer OdenseQ i front. Kun seks minutter senere forøgede Kamilla Ørskov den føring til 2-0, som også blev pauseresultatet. I kampens sidste minut lukkede Sandra Jakobsen kampen med sin scoring til 3-0.

Sejren bringer Odense Q ind i top-6 med 10 point kun ét point efter netop Kolding Q.

Næste weekend tager Odense Q imod FC Thy-ThistedQ hjemme i Marienlystcentret, mens Kolding Q hjemme i Autocentralen Park tager imod FC Nordsjælland, begge kampe har kickoff kl. 13.00.